Τι είναι το Kallistros.gr;

Το Kallistros.gr δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη μας να δώσουμε περισσότερη χαρά, φως, άνεση και χρώμα στον κόσμο μας, στον ιδιωτικό χώρο μας και στα όνειρά μας. Δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου υπάρχει χώρος για φαντασία, παραμύθια, όνειρα, οικειότητα και πολύ παιχνίδι, για μικρούς και μεγάλους!

Τι προϊόντα θα δει κάποιος/α στο Kallistros.gr;

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Kallistros.gr είναι γυναικεία, ανδρικά και παιδικά εσώρουχα, μαγιώ και αξεσουάρ. Κατασκευασμένα από βαμβακερά υφάσματα και άλλους συνδυασμούς φυσικών και συνθετικών υλικών. Επιλέγουμε προϊόντα που διεγείρουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και ικανοποιούν την αισθητική μικρών και μεγάλων. Eκτός από εσώρουχα, ο επισκέπτης του Kallistros.gr μπορεί να ανακαλύψει πλήθος μικρών και μεγάλων, πρωτότυπων αντικειμένων για να δωρίσει στον εαυτό του ή σε αγαπημένα του πρόσωπα.

Το Kallistros.gr απευθύνεται σε εμπόρους;

Όχι, το Kallistros.gr δεν απευθύνεται σε εμπόρους.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με το Kallistros.gr;

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου: 261 027 4229, email: info@kallistros.gr, Facebook: Κάλλιστρος Underwear Patra  & Instragram : @kallistros.underwear.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Γιατί να επικοινωνήσω με το Kallistros.gr;

Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας πληροφορίες για το προφίλ του παραλήπτη ή την περίπτωση για την οποία θα θέλατε το δώρο σας όπως π.χ. ηλικία, φύλο, ανάγκη και χρόνο παράδοσης. Θα σας δώσουμε ιδέες και μία σειρά από πρωτότυπες επιλογές. Οι προτάσεις μας μπορούν να σταλούν με εικόνες και σχόλια στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Πως θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφοράς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετικός τρόπος αποστολής εφόσον ζητηθεί από τον πελάτη. Λεπτομέρειες σχετικά με την αποστολή των προϊόντων από το Kallistros.gr μπορείτε να βρείτε στη σελίδα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Τι σημαίνουν οι φράσεις “Αγορά” ή “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”  και “Δηλώστε ενδιαφέρον εδώ” που αναγράφονται κάτω από τα προϊόντα;

Αγορά ή ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ : Το προϊόν διατίθεται άμεσα. Εφόσον πραγματοποιηθεί παραγγελία δεσμεύεται και μπαίνει σε σειρά προτεραιότητας προς αποστολή. Η αγορά μπορεί να ολοκληρωθεί είτε online τοποθετώντας το προϊόν στο καλάθι αγορών κι επιλέγοντας στο τελικό στάδιο το “ολοκλήρωση αγοράς”, είτε τηλεφωνικά καλώντας στο 261 027 4229.

Δηλώστε ενδιαφέρον εδώ: Το προϊόν δεν διατίθεται άμεσα. Δηλώνοντας ενδιαφέρον για κάποιο προϊόν σας ενημερώνουμε για τον χρόνο παραλαβής του όταν το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί έως τη παραλαβή του είναι σχετικά μικρό. Υπάρχει δυνατότητα για την αναμονή του προϊόντος ώστε κατά την παραλαβή του να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητά του. Προτεραιότητα για την αποστολή των προϊόντων έχουν όσοι βρίσκονται στη λίστα αναμονής. Πριν από οποιαδήποτε ενέργεια, προηγείται πάντα επικοινωνία με τον πελάτη. Η δήλωση ενδιαφέροντος ή η επιθυμία εισαγωγής σε λίστα επιθυμιών (wishlist) για κάποιο προϊόν σε καμία περίπτωση δε δεσμεύει τον πελάτη για αγορά.

Μπορώ να στείλω την παραγγελία μου σε άλλη διεύθυνση σαν δώρο;

Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει σε διαφορετική διεύθυνση πχ στον χώρο της δουλειάς σας ή σε άλλο όνομα παραλήπτη. Σε αυτήν τη περίπτωση συμπληρώνετε στη σχετική φόρμα, κατά τη τελική φάση της παραγγελίας, τα στοιχεία της διαφορετικής διεύθυνσης αποστολής και του παραλήπτη.

Υπάρχει δυνατότητα για συσκευασία δώρου;

Υπάρχει δυνατότητα συσκευασίας δώρου για τα προϊόντα της αγοράς σας. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να σημειώσετε στο σχετικό πλαίσιο κατά τη διαδικασία της αγοράς τη λέξη “δώρο”. Εάν επιθυμείτε μπορείτε στο ίδιο πλαίσιο να γράψετε μήνυμα ή ευχή την οποία θα συμπεριλάβουμε στο δώρο σας. Για τη συσκευασία δώρου, δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον χρέωση!

Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής των προϊόντων της παραγγελίας μου;

Επιστροφές ή αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, στην αρχική τους συσκευασία, συνοδευόμενα από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Δεν θα γίνονται δεκτές αλλαγές στις εξής περιπτώσεις:

– Όταν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί.

– Όταν η συσκευασία του έχει αφαιρεθεί.

– Όταν διαπιστωθεί παραποίηση ή φθορά από πρόθεση με σκοπό την επιστροφή του.

– Όταν δεν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιό του.

Για την κάθε περίπτωση επιστροφής ο πελάτης θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω τηλεφώνου: 261 027 4229  ή μέσω email: info@kallistros.gr.

Τι συμβαίνει σε περίπτωση που παραλάβω ελαττωματικό προϊόν;

Σας γνωστοποιούμε πως όλα τα προϊόντα αποστέλλονται στο Kallistros.gr άψογα συσκευασμένα από τους προμηθευτές μας. Κατά την παραλαβή τους γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος για πιθανότητες ελαττωμάτων. Συνεπώς προϊόντα που αποστέλλονται προς τους πελάτες μας έχουν ήδη ελεγχθεί και έχει διαπιστωθεί η αρτιότητά τους.

Στην εξαιρετική περίπτωση όπου ο πελάτης αντιληφθεί αστοχία υλικού ή έλλειψη τμημάτων του προϊόντος τη στιγμή που θα ανοίξει τη συσκευασία, κατανοεί και αποδέχεται ότι την ευθύνη για αυτό δεν τη φέρει το Kallistros.gr αλλά η κατασκευάστρια εταιρία. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Kallistros.gr είτε τηλεφωνικά είτε με email, για να αναφέρει το πρόβλημα που διαπίστωσε. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλει σχετική φωτογραφία/ες του ελαττώματος, ώστε να υπάρξει ακριβής εντοπισμός του προβλήματος.

  • Στην περίπτωση αυτή, όπου κατά το άνοιγμα της συσκευασίας από τον πελάτη, διαπιστωθεί αστοχία υλικού καθιστώντας το προϊόν ελαττωματικό, θα φροντίσουμε να αντικαταστήσουμε εξ ολοκλήρου το προϊόν με νέο.
  • Στην περίπτωση όπου υπάρχει έλλειψη ορισμένων μερών του προϊόντος, θα φροντίσουμε να παραλάβετε άνευ χρέωσης τα τμήματα που λείπουν από τη συσκευασία.

Οι παραπάνω ενέργειες θα πραγματοποιηθούν έπειτα από συνεννόησή μας με τον προμηθευτή του προϊόντος. Για το χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει, δεν φέρει καμία ευθύνη το Kallistros.gr. Σε κάθε περίπτωση κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε το πρόβλημα να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό. Το χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει, σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύει το Kallistros.gr να αποδεχθεί ως επιστροφή το προϊόν, εφόσον υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης των μερών του. Για τις εν λόγω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος, της αποστολής του νέου προϊόντος ή της αποστολής μερών αυτού, επιβαρύνεται το Kallistros.gr.

Τι συμβαίνει σε περίπτωση που παραλάβω λανθασμένο κωδικό;

Στις περιπτώσεις αποστολής λανθασμένου κωδικού από το Kallistros.gr, οφείλουμε να δεχθούμε την επιστροφή του προϊόντος από τον πελάτη ή και την αντικατάστασή του. Η εταιρία μας θα αντικαταστήσει το προϊόν ή θα καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη ολόκληρο το ποσό της αγοράς, μαζί με τα τυχόν σχετικά έξοδα αποστολής.

Κατά την επιστροφή του προϊόντος αλλά και στην περίπτωση αντικατάστασης του με νέο προϊόν, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν αποκλειστικά το Kallistros.gr. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, αυτή θα πραγματοποιηθεί εφόσον παραλάβουμε το ή τα προϊόντα και διαπιστώσουμε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις επιστροφών που έχουν προαναφερθεί.

Μπορώ να κάνω αλλαγή;

Όταν ο πελάτης από δική του υπαιτιότητα είναι δυσαρεστημένος από το προϊόν π.χ. κατά την ηλεκτρονική του αγορά δεν πρόσεξε κάποιο χαρακτηριστικό του προϊόντος όπως για παράδειγμα τις διαστάσεις του, υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης του προϊόντος με άλλο προϊόν ή προϊόντα των οποίων το κόστος δεν θα μπορεί να είναι μικρότερο από το κόστος του προϊόντος που επιθυμεί ο πελάτης να επιστρέψει.

Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός του πλαισίου των 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος,  με την προϋπόθεση ότι το προϊόν που θα επιστραφεί θα πληροί τις αρχικές προϋποθέσεις επιστροφής, οι οποίες επίσης έχουν προαναφερθεί.

Σε αυτή τη περίπτωση, όπου από υπαιτιότητα του πελάτη συμφωνηθεί επιστροφή ενός ή περισσοτέρων προϊόντων, τα έξοδα μεταφορικών ή και αντικαταβολής που μπορεί να υπήρξαν κατά την αποστολή του προϊόντος δεν υπολογίζονται στο ποσό αντικατάστασης.

Τα έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή του προϊόντος από τον πελάτη προς το Kallistros.gr επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα έξοδα αποστολής προς τον πελάτη άλλου προϊόντος, λόγω αλλαγής,  δεν επιβαρύνουν τον πελάτη. Οι παραπάνω χρεώσεις σχετίζονται με τη τρέχουσα πολιτική χρεώσεων και αποστολών του Kallistros.gr.

Πληροφορίες προϊόντων

Δείτε τις εικόνες του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τις πληροφορίες που περιέχονται στο καθένα με προσοχή. Έτσι θα έχετε καλύτερη εικόνα για το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε.