Αυτή είναι η φωτογραφία μιας ημέρας. Μιας κανονικής εργάσιμης ημέρας που τα προηγούμενα χρόνια τα λέγαμε πάντα από κοντά. Ξεκινώντας από το 1902 μέχρι και σήμερα.

Kallistros - Κάλλιστρος One Day

Tα πράγματα όμως έχουν αλλάξει λόγω της πανδημίας. Δεν μπορούμε να ειδωθούμε όπως θα θέλαμε. Να μιλήσουμε όσο και όποτε θέλουμε, να αγκαλιαστούμε, να φιληθούμε, να δοκιμάσουμε όσα προϊόντα θέλουμε και να πειράξουμε ο ένας τον άλλο.

Μπορούμε όμως να είμαστε δίπλα σας τηρώντας τις αποστάσεις και τη νομοθεσία για το καλό όλων μας. Και είμαστε. Και το κάνουμε με μεγάλη χαρά. Επικοινωνούμε μαζί σας μέσω του eshop μας kallistros.gr > και των κοινωνικών δικτύων (Facebook, Instagram) και σας παρουσιάζουμε καθημερινά καινούργια προϊόντα. Σας στέλνουμε στο Messenger περισσότερες προτάσεις, εφόσον μας το ζητήσετε. Μας λέτε τι σας αρέσει και παραλαμβάνετε τα προϊόντα που επιλέξατε μέσω Courier στο σπίτι σας ή με Click Away ή με Click Inside.

Μην διστάσετε λοιπόν να περιηγηθείτε στο eshop > μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μηνύματος στο messenger. Να μας ζητήσετε να σας στείλουμε κάποιες φωτογραφίες ή κάποιες τιμές. Γιατί εσείς είσαστε οι άνθρωποι που μας στηρίζετε για δεκαετίες. Από το 1902 μέχρι και σήμερα. Και όταν τελειώσουμε με αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά. Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους ανθρώπους σας.

FB Tags : #κάλλιστρος_underwear_patra