Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να πληρώσετε με pos ή μετρητά στο κατάστημά μας, εφόσον έχετε επιλέξει να γίνει η παραλαβή από αυτό.

Αντικαταβολή

Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στον διανομέα που σας έφερε την παραγγελία, τόσο απλά και ασφαλή.
Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή μέσω ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ χρεώνεστε επιπλέον 1,90€ που είναι η αμοιβή της courier για την διαχείριση της πληρωμής.

Για αγορές άνω των 150€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εκάστοτε συναλλαγή χρειάζεται να εξοφλείται μέσω κατάθεσης/εμβάσματος ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή PayPal.

Τραπεζική κατάθεση

Η τραπεζική κατάθεση μπορεί να γίνει σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.
Παρακαλούμε στην αιτιολογία – σχόλια της κατάθεσης να βάλετε τον αριθμό παραγγελίας (Order ID) και το όνομα σας.

ALPHA BANK : IBAN: GR4301405300530002002026452

EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ : IBAN: GR3902600150000740200371024

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : IBAN: GR4901107850000078500205329

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΟΣ

Για τις καταθέσεις σας στις τράπεζες ALPHA BANK, EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΕΘΝΙΚΗ απαιτείται να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 2610 274229 είτε μέσω facebook : Κάλλιστρος Underwear Patra είτε μέσω email στο info@kallistros.gr. Δεν γίνεται αποστολή της παραγγελίας σας πριν την εμφάνιση της τραπεζικής κατάθεσης σας στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. Τυχόν έξοδα κατάθεσης από άλλη τράπεζα π.χ. Πειραιώς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Paypal

Πληρωμή με κάρτα μέσω Paypal ή πληρωμή με χρήση του Paypal λογαριασμού σας.
Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες μέσω της υπηρεσίας του PayPal.

Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα με ύψιστη ασφάλεια

 Μπορείτε τέλος να πληρώσετε

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Η εταιρεία Παναγιώτης Κάλλιστρος έχει συνάψει συμφωνίες με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, όπως η Alpha Bank για τη χρήση των συστημάτων τους, διατηρώντας έτσι το ύψιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Σας ενημερώνουμε ότι για λόγους μεγαλύτερης ακόμη ασφάλειας, κατά την πρώτη φορά χρήσης της κάρτας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να σας ζητηθεί να αποστείλετε αντίγραφο της ταυτότητάς σας καθώς και της κάρτας που χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή (με εμφανή μόνο τα 4 τελευταία ψηφία της εμπρόσθιας όψης και με καλυμμένα τα στοιχεία του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας CVV της πίσω όψης).

* Όλες οι συναλλαγές σε αυτόν τον ιστότοπο γίνονται σε Ευρώ.

Τρόποι πληρωμής

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η εταιρεία Παναγιώτης Κάλλιστρος διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας.